Om oss

Grundare och VD

Fredrik_adjusted_667x1000px

Fredrik Reuterhäll – Regissör

Efter att Fredrik utbildat sig till stillbildsfotograf i New York under tidigt nittiotal följde den obligatoriska tiden som assistent innan han etablerade sig i Sverige som mode- och stillbildsfotograf. Under 12 år arbetade han som stillbildsfotograf med framförallt reklambyråer och månadstidningar som kunder.

Nyfikenhet och intresse ledde sedan honom till Stockholms Universitet och efter examen arbetade Fredrik inom finansbranschen i 7 år innan han startade Invicta Film. Idag kombinerar han erfarenheterna från sin fotografibakgrund, sitt ekonomiska kunnande och det entreprenöriella drivet för att leda ett produktionsbolag som levererar bra produkter till nöjda kunder.

Utbildning

  • M.Sc. Business and Economics, Stockholms Universitet, 2006.
  • International Center of Photography, New York. 1 year certificate, 1994.

Ordförande

Styrelseprorträtt -1667

Jakob Wikander

Jakob har varit ordförande sedan 2014. Han arbetar för närvarande som analytiker hos en av Sveriges snabbast växande banker och har flera års erfarenhet från finansbranschen.

Som verksam i en annan bransch bidrar han med ett externt perspektiv och hjälper oss att förstå kundens situation och behov. Jakob har därutöver ett genuint och långvarigt intresse för IT och media vilket medför att han väl förstår vår verksamhet och hjälper oss i strävan att skapa värde för våra kunder.

Utbildning

  • M.Sc. Economics, Uppsala Universitet, 2009.

 Styrelseledamot

Styrelseprorträtt -1619

Gustaf Lindqvist

Utbildning

  • Part of B.Sc. Economics, NMIT (Nelson Marlborough Institute of Technology), 2002.
  • M.Sc. Computer Science, Royal Institute of Technology, Stockholm,  2006.

Styrelseledamot

Styrelseprorträtt -1614

Mikael Persson

Mikael arbetar idag som Head of Digital samt Analytics and Insight på MEC som är en koncern med 200 kontor 4500 anställda. Han har lång erfarenhet av strategisk rådgivning, medieplanering och inköp inom digitala medier, mobil marknadsföring, sociala medier och analys.

 

Välkomna till oss!

Invicta Film är en del av Invicta Media AB 
Rådmansgatan 20
114 25 Stockholm
+46 (0)708-666 810
info@invictafilm.se