Priser

Hur lång tid tar det och vad kostar det?

Frågan alla vill ha svar på…Att svara på vad en film kostar att producera är inte det enklaste då vi alltid skräddarsyr varje film beroende på kundens behov av rörlig media. Läs mer här hur vi arbetar tillsammans med våra kunder för att reda ut vilken typ av film som vi rekommenderar att producera.

Men för att ni ska få en snabb uppskattning för vad olika typer av film kostar erbjuder vi ett antal olika standardiserade moduler med prisindikationer för produktioner i Stockholm med omnejd.

Sociala kanaler max 45 sek

Färdig film för alla medier och användningsområden. Perfekt för Instagram och Facebook. Här lägger tyngdpunkten på innehåll, dvs content. Läs mer här om denna typ av film och se en referensfilm.
Kostnad: 15 000 kr exklusive moms och uppåt.

Reklam eller presentationsfilm 1-2 min

Färdig film för alla medier och användningsområden. Hög kvalitet som inkluderar postproduktion och grafik med en total filmlängd om ca 1-2 minuter. Läs mer här om denna typ av film och se en referensfilm.
Kostnad: 17 000 kr exklusive moms.

Företagsfilm 3-5 min

Färdig film för alla medier och användningsområden. Hög kvalitet som inkluderar postproduktion och grafik med en total filmlängd om ca 3-5 minuter. Läs mer här om denna typ av film och se en referensfilm.
Kostnad: 39 000 kr exklusive moms.