Sociala kanaler max 45 sek

Film för sociala kanaler

Här ligger fokus på en känsla och innehåll under kort tid. Formatet passar väldigt bra för Instagram och Facebook. Viktigt att tänka på är att bygga en publik över tid – kontinutet är ledordet. Slutfilmen kommer att vara max 45 sek lång. Ovanstående film är producerad med denna modul.

Kostnad: Från 15 000 kr exklusive moms.

Förproduktion

Antingen har ni en idé ni vill förvekliga eller så spånar vi fram den tillsammans. Här är det högt i tak och de bästa ideérna vinner! Ett mood board tas fram för att sätta känslan i filmen.

Produktion

Ideén och utförande bestämmer hur stor eller liten produktionen blir. Är budgeten liten använder vi den effektivaste och bästa tekniken till lägsta pris. Vid större budgetar erbjuder allt från full HD till 4k, steadycams till drönare som tar flygbilder, eller sköna åkningar, bara fantasin sätter gränser.

Efterbearbetning

Redigering, grading och slutmix av ljud – vi slutför vi filmen och levererar sedan en färdig film till er.

Det finstilta

Aha tänker ni! Just det, ett par saker… Det som inte ingår i detta paketpris är eventuella musikrättigheter. Om skådespelare eller modeller ska användas tillkommer givetvis dessa kostnader. Även transportkostnader tillkommer.

Klicka här för att beställa modulen!