Tjänster

VIKTIG INFORMATION 2020-06-01

PGA COVID-19 ÄR TAR INVICTAFILM INTE UPPDRAG PGA AV ATT BOLAGET INVICTA MEDIA AB (ÄGARE) BEFINNER SIG VILANDE.

Vi har erfarenhet av att producera företagsfilm på ett effektivt sätt. Vårt mål är att det ska vara enkelt för våra kunder att få en färdig företagsfilm i handen. Vi hjälper till med hela kedjan – från ax till limpa.

filmare 300px

Förproduktion

Koncept och idéutveckling

Vi arbetar efter en beprövad arbetsprocess för att mejsla fram vilken typ av företagsfilm som bäst fyller behovet för just ert  företag.

Vi presenterar olika förslag och idéer och rekommenderar därefter vilken typ av film som bäst uppfyller syfte och mål. Viktigt är dessutom hur och genom vilka kanaler filmen ska användas när filmen är färdig.

Om ni som företag har kommit lite längre och har en klar bild av vilken typ av företagsfilm ni behöver hjälper vi till att förfina idén och guida er rätt till en bra slutprodukt som vi producerar.

Casting och Scouting

Att välja och använda rätt person som för fram ert företags budskap är väldigt viktigt. Personen ska  agera naturligt framför kameran och kännas trovärdig. Denna juvel finns oftast inom företaget och vi gör vårt bästa för att hitta hen.

Manusproduktion

Genom att arbeta med en bra ritning navigerar vi rätt i produktionsfasen. Manusarbetet är en av de viktigaste delarna i processen och vi är duktiga på det.

filmare 300pxProjektledning och produktion

Vi tar hand om hela filmproduktionen. Håller i budgetar, tar in specialister inom olika områden för att på bästa sätt arbeta mest effektivt. Vi står som garanter att slutprodukten blir av hög kvalité och att videoproduktionen kommunicerar det som var intentionen från början.

Slowmotion, riggar och 4K

Vi behärskar tekniken och har kunskapen om hur man löser problem på bästa sätt och höjer produktionsvärdet på filmen med smarta nya tekniska lösningar. Beroende på var filmen ska visas anpassas tekniken för att maximera kvalitén till den lägsta kostnaden. Vi erbjuder flygfilm med allt från små drönare till mer avancerade lösningar beroende på slutanvändning och behov. Full HD till 4K. Vi följer Luftfartsverkets krav och regler vid alla flygningar.

filmare 300pxPostproduktion och leverans

Vi tar hand om hela kedjan från logg av material, redigering, grading, och ljudmix. Med vår samarbetspartner Twenty kan vi erbjuda inspelning och ett omfattande röstbibliotek för eventuell V.O.

Ibland förklaras teknik, processer eller funktioner väldigt bra med hjälp av animationer. Vi gör allt från 3D animationer till rena VFX arbeten med hjälp av duktiga medarbetare.

Genom att styra rätt från början uppnås effekten snabbare då målet är bestämt. Om filmerna ska användas på digitala stortavlor, digitala annonser eller på den egna hemsidan är leveransformatet någonting som måste planeras för i hela produktionen för att vara kostnadseffektivt och fungera rent tekniskt.

Vill ni kontakta oss, klicka HÄR.

 

Välkomna till oss!

Invicta Film
Regeringsgatan 84B
111 39 Stockholm
info@invictafilm.se